Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Nyelvtanulás.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Nyelvtanulás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyelvtanulas.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 16 db
Adria és Isztria

Adria és Isztria

A horvát tengerpart és a szigetek bemutatása. Nyaralás a horvát tengerparton, városok és látnivalóik, hajózás és búvárkodás. Az Adria természeti és kultúrális kincseinek a bemutatását tűzte ki célul a gyűjtemény.

Angol

Angol

Az oldal bemutatja az angol nyelvterületű országokat. Leírások találhatóak az Egyesült Királyságról, Amerikáról, Ausztráliáról, és Új-Zélandról is. Számos magántanárt és nyelviskolát kínál azoknak, akik angolul kívánnak tanulni. Vidéki városok nyelviskolái is megtalálhatóak ezen a felületen.

Angol nyelviskola oktatás

Angol nyelviskola oktatás

Oldalunkon 3 főbb témakörbe csoportosított nyelviskolák közül kereshet. Budapesti nyelviskolák: Budapesten található angol nyelviskolákat találhatja meg kerületekre bontva. Vidéki nyelviskolák: ha vidéken szeretne angol nyelvet tanulni, akkor itt keresgélhet. Gyermek nyelvoktatás: ha gyermekének keres ideális angol nyelviskolát, nyelvoktatást akkor budapesti és vidéki bontásban megtalálhatja. A továbbiakban a Helen Doron országos franchise nyelvoktatás külön gyűjteményben lesz elérhető.

Ausztriai munka

Ausztriai munka

A gyűjtemény segítséget szeretne adni a külföldi munkavállaláshoz és álláskereséshez Ausztriában aktuális és friss állásokkal, álláskeresőportálokkal és oldalakkal, valamint hasznos tanácsokat a munkakeresésnél és munkavállalásnál.

Ausztriai utazás

Ausztriai utazás

A gyűjtemény Ausztriát mutatja be tartományok szerint rendezve, az országról fontos információkat közvetít. Utazási, kirándulási lehetőségek, sportolási és természetjáró kínálatokat ismertet meg, valamint szálláslehetőségekről ad áttekintést.

Fertőrákos

Fertőrákos

Fertőrákos község Győr-Moson-Sopron megyében. Történeti és művészeti emlékei révén kiemelkedik a legtöbb magyar falu közül. Az egyetlen olyan magyarországi község, amelyet városfal övezett, és püspöki palotája is volt. Szép természeti környezetben fekszik, és csaknem minden épülete műemlék. A világörökség részét képező Fertő-táj egyik jelentős települése.

Művészettörténet

Művészettörténet

Az oldal célja a különböző művészeti stílusirányzatok jellemzése, bemutatása a román kortól napjainkig, valamint a különbőző művészeti ágazatok ismertetése, mint festészet, szobrászat, zeneművészet, építészet, stb.

Német

Német

Az oldal a német nyelvterületeket mutatja be. Megtalálhatók itt a német nyelvű országok látnivalói, szokásai, hagyományai. A nyelvtanuláshoz segítséget kaphatunk nyelviskoláktól és magántanároktól - Budapesten és vidéken egyaránt. Profi tolmácsokat és fordítókat találhatunk meg itt. Olvashatunk a magyarországi német kisebbségi önkormányzatok munkájáról, a nyelvápolásról, hagyományőrzés kérdéseiről. Aki német nyelvterületen szeretne tanulni vagy dolgozni, itt talál hozzá segítséget.

Németországi munka, német állás

Németországi munka, német állás

A gyűjtemény segítséget szeretne adni a külföldi munkavállaláshoz és álláskereséshez Németországban aktuális és friss állásokkal, álláskeresőportálokkal és oldalakkal, valamint hasznos tanácsokat a munkakeresésnél és munkavállalásnál.

Hirdetés
Németországi utazás

Németországi utazás

Németország tartományai, városai, történelme, szépségei, gasztronómiája és látnivalói, utazási lehetőségek, irodalom és sok minden hasznos információ az országról és utazási lehetőségekről és közlekedésről.

Nyelviskola

Nyelviskola

te oldalad! Több mint 200 Nyelviskola egy helyen. Az oldalon megtalálod a témához kapcsolódó linkeket és hivatkozásokat. Weboldalunk segítségedre lesz, hogy megtaláld a legideálisabb nyelvtanulási formát számodra.

Nyelvoktatás

Nyelvoktatás

Nyelviskolák a tanított nyelvek szerint. A nyelviskolák itt nem földrajzi elhelyezkedés szerint, hanem tanított nyelv alapján vannak válogatva. Ritkább nyelvekből is így előbb találsz tanulási lehetőséget. Több mint 200 Nyelviskola egy helyen. Az oldalon megtalálod a témához kapcsolódó linkeket és hivatkozásokat. Weboldalunk segítségedre lesz, hogy megtaláld a legideálisabb nyelvtanulási formát számodra.

Nyelvtanárok

Nyelvtanárok

Idegen nyelvet tanulni nem könnyű. A legjobb segítség a profi nyelvtanár, aki csak veled foglalkozik. A te ütemedben, a te érdeklődési területednek megfelelően készít fel, legyen szó angol ,német, francia, olasz, spanyol vagy más idegen nyelvről.

Nyelvvizsga

Nyelvvizsga

Nyelvvizsga típusok, felkészülési tippek tanácsok és nyelvvizsga helyek. Szeretnél egy jó nyelvvizsgát? Ne vedd meg! Szerezd meg! Itt egy csomó suli és nyelvvizsga, egy csak megfelel neked is. Az oldalon megtalálod a témához kapcsolódó linkeket és hivatkozásokat. Weboldalunk segítségedre lesz, hogy megtaláld a legideálisabb vizsgát számodra.

Olasz nyelv

Olasz nyelv

Az olaszt nem anyanyelvként beszélők száma korábban csökkenőben volt, az utóbbi időben - azonban - ismét emelkedik: jelenleg 70 milliósra tehető. Régebbi adatok még 120 millió ember közvetítő nyelvének mondták. Az oldal a nyelv tanulásához, oktatásához, gyakorlásához hasznos linkek gyűjteménye.

Online nyelvtanulás

Online nyelvtanulás

Az internet terjedésével már egyre több nyelviskola kínál lehetőséget az otthoni tanulásra. Ma már nemcsak a nagy világnyelveket (angol, német, spanyol, francia, orosz, olasz), hanem akár a holt nyelveket (ógörög, latin, stb.) nyelveket is tanulhatunk interaktív módon, otthon, kényelmesen. Oldalamon megtalálhatsz online szótárakat is, amik segítenek az idegen nyelvek szókincsének felfedezésében. Jó tanulást és böngészést kívánok!

Tuti menü