Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Angol nyelv képes leírás - Nyelvtanulás.tlap.hu
részletek »

Angol nyelv - Nyelvtanulás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyelvtanulas.tlap.hu » Angol nyelv
Keresés
Találatok száma - 16 db
5 perc angol

5 perc angol

Az 5 Perc Angol-t 2003-ban keltettük életre, azzal a céllal, hogy napi, ingyenes, és nem utolsósorban rövid és szórakoztató mini leckékkel segítsük a nyelvtanulókat és a nyelvgyakorlókat. A napi ingyenes nyelvleckékre bárki feliratkozhat, ez semmilyen kötöttséggel nem jár.

Angol nyelv 3 hónapostól 19 éves korig Debrecenben

Angol nyelv 3 hónapostól 19 éves korig Debrecenben

A mára világhírűvé vált módszer segítségével a Helen Doron Nyelviskolában az angol nyelvtanulás egy egyedülálló, könnyű és természetes folyamat, amely anyanyelvtől függetlenül a világ minden országában alkalmazható. A nyelvelsajátítási mód játékos és hatékony. Oktatásunk figyel, épít a specifikus életkori tényezőkre, érdeklődési körökre, kiemelve az angol nyelvi sajátosságokat és a kommunikációt. 3 hónapostól 19 éves korig várunk mindenkit a Helen Doron Debrecenben, a Darabos utca 33.sz. alatt! Regisztráljon, vagy jelentkezzen be ingyenes bemutató óránkra!

Angol Nyelvtanfolyam

Angol Nyelvtanfolyam

Angolul szeretnél tanulni? Azt tervezed, hogy külföldre mész dolgozni? Nálunk biztosan megtanulod a nyelvet, hogy megáld a helyet a munkádban. De ha az angol, nem a te nyelved, nálunk számos lehetőséged adódik arra, hogy válasz neked megfelelőt. Spanyol, olasz, francia, de akár német, nálunk megtalálod bármelyiket. nyelvvizsgát szeretnél tenni? De félsz a vizsgától, netalántán vizsgadrukkod van? Mi ebben is segítünk neked, ennek legyőzésében. Élőteszt írásban. Oda a diploma, ha nincs nyelvvizsga, gyere, mi segítünk felkészülni.

Angol nyelvtanulás online

Angol nyelvtanulás online

Úgy tűnik ebben az országban mindenki angol nyelvet tanul, sok a nyelviskola és a tanuló is - mégis kevesen beszélnek angolul. Miért van ez? Új angol nyelvű hírportál - Hungary News in English már működik.

Angol tanulás

Angol tanulás

Ez egy angoltanulással foglalkozó honlap, melyre folyamatosan kerülnek fel különféle ingyenes tananyagok. Interaktív tesztek, melyek nyelvtani tudást és szókincset, illetve angol kifejezések, szófordulatok ismeretét ellenőrzik. Szókincs-gyarapító és szövegértést fejlesztő cikkek változatos témákban, a politikától a kultúrán és gazdaságon át a szórakoztató olvasmányokig - a könnyű feldolgozás érdekében szövegbe épített szószedettel, ellenőrző kérdésekkel és magyar fordítással.

Angol tanulás hatékonyan

Angol tanulás hatékonyan

Hatékony angol oktatás üzletembertől magánszemélyeknek és cégeknek Csillaghegyen ill. egész Budapesten, tízéves angol nyelvű főiskolai oktatási gyakorlattal. Személyes és online órák. Egyéni és csoportos foglalkozások, kezdő, középszintű, haladó, nyelvvizsga előkészítő bevált, hatékony módszerrel. Szakmai nyelv, társalgás, nyelvtan, kifejezések, beszédkészség fejlesztése a legjobb amerikai és brit hanganyagokkal és szövegekkel. Cégeknek kereskedelmi, gazdasági, üzleti, marketing, idegenforgalmi, HR szaknyelv.

Anyanyelvi angoltanár Budapesten

Anyanyelvi angoltanár Budapesten

Többéves tapasztalattal rendelkező, magyarul nem beszélő, profi angoltanárral tanulhatsz Budapesten. Az anyanyelvi tanárokat sokszor az a kritika éri, hogy ők sem tudják a nyelvtant. A mi angoltanárunk azonban cambridge-i DELTA diplomával rendelkezik, ami igazolja a megfelelő szakmai felkészültséget. Az anyanyelvi tanárok elsöprő sikere mégis abban rejlik, hogy valódi angol nyelvet beszélnek és nem beszélnek magyarul. Ezt az elvárást is kipipálhatja, aki hozzánk jelentkezik, ráadásul egy tájszólásmentes, szép, hagyományos angol nyelvű tanárral beszélgethet. A kereskedelemben dolgozott vezető beosztásban, ezért tartott állásinterjúkat, prezentációkat is, tehát hatékonyan tud segíteni az üzleti angol elsajátításában, az angol nyelvű önéletrajz megírásában.

BOOM Nyelviskola

BOOM Nyelviskola

A BOOM Nyelviskola minőségi angol nyelvtanfolyamokat szervez Budapest belvárosban, az Astoriánál. Az általános nyelvtanfolyamok és a nyelvvizsga felkészítő tanfolyamok mellett, nagy hangsúlyt fektetünk a nyelvi készségek fejlesztésére. A beszéd, az olvasás, a szöveg értés gyakorlására és a nyelvtan ismétlésére, külön erre a célra indított tréningeken van lehetőség. Az egyik legjobb ár-érték arányú képzéseket kínáló nyelviskola. A nyelviskola kifejezetten a kurzusaira készült, egyedi tematikájú saját tankönyvből tartja képzéseit, ahol kiemelt szerepe van, az angol nyelv gyakorlati használatát elősegítő elemeknek. 2 hetente tanfolyamindulás és különböző akciók várják az angolul tanulni vágyókat, minden korosztályból.

Folyékonyan angolul

Folyékonyan angolul

Az oktatás fő szakterülete a folyékony beszéd megtanítása kezdők és újrakezdők számára. Az iskola reklámhirdetései vonzották a tanulókat: 'Kezdők és újrakezdők részére: A tanfolyamunkat követően Ön legalább 45 percig képes lesz beszélni az idegen nyelven!' Ezek nem csak szavak voltak - a tanfolyam befejezése után a tanulók akár 90 percig is képesek folyékonyan beszélni. Az iskola módszere kivétel nélkül sikeres volt, az oktatás 4-5 fős csoportokban történt. Az évek során az iskola szervezete folyamatosan a módszer tökéletesítésén dolgozott.

Hirdetés
Ingyenes amerikai angol óra

Ingyenes amerikai angol óra

Az angolórákon való részvétel teljesen ingyenesS, amelynek oka az, hogy angol anyanyelvű tanáraink, akik a világ különböző országaiból jöttek, de elsősorban az Egyesült Államokból, karitatív munka keretén belül tanítanak. Az angolórák mindenkinek rendelkezésére állnak, korosztálytól függetlenül. A fővárosban több ponton is megtalálhatóak az angol nyelvoktatás helyszínei, valamint Magyarország főbb városaiban, ezzel is hozzásegítve az érdeklődőket, hogy minél kevesebbet kelljen utazni. Az angolórák tananyaga bár egy rendszert követ, mégis odafigyel minden egyes érdeklődő személyes igényeire: van, akinek az angol nyelvtan megtanulása, megértése a fontos de van, akinek a beszédkészségét kell fejlesztenie. A tanárok angol anyanyelvűek, ezért nincs olyan terület, amelyben ne nyújthatnánk teljes segítséget.

Nyelvtanulás és munkalehetőség külföldön

Nyelvtanulás és munkalehetőség külföldön

Eljátszottál már valaha a gondolattal, hogy milyen lenne külföldön élni, ott kipróbálni magad? Nyelvtanulás és munkalehetőség, melyre egyszerre lehetőséged nyílik. Az au pair program fő célja, hogy fiataloknak nyelvtanulási és tapasztalatszerzési lehetőséget biztosítson külföldi országokban. Az au pairek külföldi családok tagjaiként élnek, segítenek a gyerekkel kapcsolatos napi tevékenységben és a könnyebb házi munkákban. Ezért cserébe szállást, teljes ellátást, heti zsebpénzt és természetbeni juttatásokat (autó használat, nyelviskolai hozzájárulás stb?) kapnak. Az au pair program kiváló alkalmat nyújt más országok kultúrájának és nyelvének megismerésére, kapcsolatteremtésre, valamint a magyar kultúra és a hazai szokások megismertetésére.

Online angol videótréning

Online angol videótréning

Az Accent Mastermind Komplett Angol Videó Tudástár segítségével a kiváló angol kiejtés és beszédértés elsajátítása hatékony és gyerekjáték lesz. Az interneten elérhető videótréning segítségével nagyobb eséllyel szerepelsz jól a nyelvvizsgán, állásinterjún, akár a külföldi ügyfeleket is könnyebben meg tudod érteni. Ennek következményeként nagyobb eséllyel kapsz meg egy állást. Oldalamon megrendelheted az Accent Mastermind Komplett Angol Videó Tudástárat, amely felöleli a kiejtés és intonáció fejlesztésének összes területét. Az egyes hangok kiejtését javító gyakorlatokat ugyanúgy tartalmaz, mint összetettebb intonációs gyakorlatokat. A videó tudástár teljes hosszúsága: 237 perc 45 mp. Vásárlás esetén bónusz videókat is kapsz ajándékba. Honlapomon feliratkozhatsz egy ingyenes videótréningre is, amelyben ízelítőt kapsz a komplett angol videótréning-program négyórás anyagából, mielőtt megrendelnéd.

Szikora Rita

Szikora Rita

Hatékonyan tanítok angol nyelvet online csoportoknak. Véleményem szerint az angol tanulás alapja a nyelvi készségek fejlesztése: hallás utáni megértés, beszéd, olvasás, írás, és nem a nyelvtani szabályok, szavak magolása, illetve a fordítás. A készségek sorrendje fontos és nem megfordítandó. Akkor hatékony egy angol tanfolyam, ha 100%-ban angolul folyik a tanóra. Nálam a tanulás órán folyik a készségek sorrendje szerint, és nem az órán kívül. Az tanfolyamaim beszéd centrikusak. Részletekért nézd meg a honlapomat, illetve vedd fel velem a kapcsolatot!

Unió Nyelviskola - angol

Unió Nyelviskola - angol

Az Unió Nyelviskola tanfolyamai angol, német, spanyol, olasz, francia, horvát és lovári nyelven folynak. Jelentkezzen angol és német tanfolyamainkra a honlapunkon keresztül vagy személyesen. Meglévő nyelvtudását felmérheti online vagy az Unió Nyelviskola ügyfélszolgálatán egy szintfelmérő feladatsorral. A szintfelmérő teszt segítségével a kurzus pontosan az Ön nyelvtudásszintjén kezdődik el, igazodva az Ön kívánságaihoz és időbeosztásához. Adunk néhány ötletet, hogy hogyan fejlesztheted a különböző készségeidet!

Words Teacher szótanító szoftver

Words Teacher szótanító szoftver

A szoftver az angol szókincs fejlesztésében, megőrzésében nyújt segítséget. Több mint 6000 szót és hasznos kifejezést tartalmaz, a nyelvvizsgákon is megtalálható témakörökbe rendezve. Így Önnek csak választania kell ezek közül. A szoftver lehetőséget biztosít az angol szavak helyesírásának, jelentésének, hallás utáni értésének gyakorlására a különféle gyakorlattípusok segítségével. A szótár bővíthető, így akár egészen egyedi témakörök kialakítására is lehetőség van. Látogasson el weboldalunkra és próbálja ki szótanító szoftverünket.

Yes You Can! Nyelviskola Budapest

Yes You Can! Nyelviskola Budapest

Kellemes hangulatú, barátságos nyelviskolánk frekventált helyen található, kiváló közlekedéssel. Tanáraink diplomás nyelvvizsgáztató tanárok és anyanyelvi oktatók. Magánórák, csoportos órák és céges tanfolyamok kedvező áron. Zenés angol tanfolyamok Budapesten és online. A kiejtés, a ritmus, az intonáció remekül elsajátítható az idegennyelvű dalok által, ráadásul rendkívül motiváló is. A zeneszövegek által a hallgatók a hagyományos szótanulás helyett sok hasznos kifejezést és nyelvtani elemet sajátítanak el szinte észrevétlenül.

Tuti menü