Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ingyenes nyelvtanulási lehetőség képes leírás - Nyelvtanulás.tlap.hu
részletek »

Ingyenes nyelvtanulási lehetőség - Nyelvtanulás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyelvtanulas.tlap.hu » Ingyenes nyelvtanulási lehetőség
Keresés
Találatok száma - 4 db
Diplomamentő Program

Diplomamentő Program

2014. március végétől nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamokon vehetnek részt azok, akiknek az államvizsgájuk ugyan megvan, de nyelvvizsga hiányában nem vehették át eddig a diplomájukat. A Diplomamentő Program tanfolyamai 120, 180 vagy 240 órásak és a tervek szerint március végétől indulnak. Jelentkezni március elejétől lehet majd, egy központi internetes felületen.

Ingyenes nyelvtanfolyam

Ingyenes nyelvtanfolyam

Munkatársaink számára ingyenes nyelvtanfolyamot indítunk minden olyan városban ahol legalább 12 munkatársunk jelzi részvételi szándékát. A tanfolyam összesen 60 órás lesz amelyet az igényektől függően hétköznap délutánonként vagy intenzív hétvégi oktatás formájában tartanak meg az oktatók. Az otthonrol.hu rendszerben regisztrált munkatársaink számára a tanfolyam ingyenes. Mindenkinek aki a tanfolyamot elvégezte minimálisan 10.000 Ft értékű munka megbízást garantálunk a tanfolyamot követően. Az ingyenes részvételre településenként csak korlátozott számban tudunk helyet biztosítani, így részvételi szándékát kérjük mielöbb jelezze.

Ingyenes nyelvtanfolyamok a Bonus Nyelviskolában

Ingyenes nyelvtanfolyamok a Bonus Nyelviskolában

A Bonus Nyelviskola az ország teljes területén szervez ingyenes angol, német, spanyol, olasz és francia nyelvtanfolyamokat a Támop 2.1.2-es pályázati program keretében. Ha Ön Budapesten vagy az ország bármely pontján szeretne nyelvet tanulni regisztráljon már most az ingyenes képzésekre. és minden friss információról azonnal értesítjük.

Ingyenes nyelvtanulás támogatással

Ingyenes nyelvtanulás támogatással

A TÁMOP 2.1.2. projekt keretében élő idegen nyelvi és informatikai képzéseken lehet részt venni, melyeket a projektbe befogadott akkreditált képző intézmények hirdetnek meg. A képzésben részt vevő személyek esetében a támogatás mértéke a képzési díj 95-98% a lakóhelytől függően. Az a személy, aki megfelel a részvételi feltételeknek, a teljes regisztrációt követően a projekt időtartama alatt maximálisan bruttó 90.000 Ft (azaz kilencvenezer forint) képzési támogatás felhasználására válik jogosulttá. Természetesen ezt a lehetőséget akkor lehet teljes mértékben kihasználni, ha van még elegendő pénz a projekt költségvetésében. Az idegen nyelvi és/vagy informatikai képzésen az Európai Uniótól nyert támogatással lehet részt venni. A regisztrációt követően az informatikai rendszer a nyilatkozatok alapján megállapítja a jogosultságot és kiszámítja az önrész és a támogatás mértékét. A projekt időtartama alatt egy személy maximum 90.000 Ft támogatásban részesülhet és a meghirdetett képzés díjának minimum 2%-át önrészként fizeti be, amennyiben hátrányos helyzetű településen él. A részvételi feltételeknek megfelelő minden más személy minimum 5% önrészt fizet. A befizetett önrész mértéke lehet nagyobb a kötelező 2 illetve 5%-nál.

Tuti menü