Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyelvtanulás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Nyelvtanulás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: nyelvtanulas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 106 db
 Diplomamentő program - Soter Nyelviskola

Diplomamentő program - Soter Nyelviskola

Ma Magyarországon közel 49.000 ember van, akinek csak a nyelvvizsga hiányzik az 1. diplomájukhoz. A diplomával rendelkező pályakezdők munkanélküliségi rátája 6%, a többieké 26%, amiből az látható, hogy középszintű nyelvtudás hiányában, felsőfokú végzettség nélkül a nyelvvizsgával nem rendelkező emberek a munkaerőpiacon is hátrányban vannak. Rajtuk segít a 2014.tavaszán induló Diplomamentő Program. Közel 3 Mrd Ft áll a rendelkezésre, hogy angol, német és francia nyelvből középfokú nyelvvizsgát szerezhessenek a programban érintettek. A pályázatot Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. (OFA Kft.) írta ki. A pályázat kétkörös, melynek első körében a képzőket választják ki. A nyelviskolák március 10-éig adhatták be jelentkezésüket.

5 perc angol

5 perc angol

Az 5 Perc Angol-t 2003-ban keltettük életre, azzal a céllal, hogy napi, ingyenes, és nem utolsósorban rövid és szórakoztató mini leckékkel segítsük a nyelvtanulókat és a nyelvgyakorlókat. A napi ingyenes nyelvleckékre bárki feliratkozhat, ez semmilyen kötöttséggel nem jár.

A hatékony nyelvtanulás titkai

A hatékony nyelvtanulás titkai

Mit kell tudnod A hatékony nyelvtanulás titkairól? Mindenekelőtt azt, hogy ez az 5 napos e-mail tréning a kulcsa a sikeres nyelvvizsgádnak. A program elvégzése után a nyelvtanulás mesterévé válhatsz. Könnyűszerrel elsajátítod majd az idegen nyelveket. Nem fog problémát okozni sem az írásbeli, sem a szóbeli kommunikáció a tanult nyelven. A program teljesen online, vagyis az otthonod kényelméből sajátíthatod el az értékes tudást. A tréning egyes anyagrészeit 5 napon keresztül küldjük e-mail postafiókodra. Az egyes anyagrészekhez egy weboldalon jutsz majd hozzá, amelyhez az elérési linket az e-mailcímedre küldjük.

A japán nyelvről

A japán nyelvről

A japán nyelv a Kelet-ázsiai régió egyik legfontosabb nyelve. A világon a hatodik legelterjedtebb nyelv, melyet mintegy 130 millió ember beszél anyanyelveként. Japán egyrészt rendkívül gazdag régi kultúrával, mélyen gyökerező, ugyanakkor máig ható hagyományokkal rendelkező ország, másrészt korunk világgazdaságának egyik legfontosabb tényezője: a japán gazdaság a világ egyik legnagyobb és legfejlettebb gazdasága. Így a japán nyelvismeret nem csupán a sokszínű japán kultúra megismeréséhez és megértéséhez segíthet hozzá, hanem évtizedek óta rendkívül jól hasznosítható a gazdasági életben is.

A karrier kulcsa a nyelv

A karrier kulcsa a nyelv

Van egy mondás: ahány nyelvet tudsz, annyi ember vagy. A magyarok nyelvtudása nem kielégítő, ennek oka nemcsak az oktatási rendszerben keresendő, hanem a nyelvünk elszigeteltségében is. A munkaadók azonban ezzel nem foglalkoznak: a legtöbb állásajánlatok szövegében szerepel az az igényük, hogy a leendő munkatárs beszéljen valamilyen idegen nyelven. Egyre gyakoribb az is, hogy a világnyelvek mellé egy 'egzotikus nyelv' ismeretét is elvárják.

A kis herceg németül

A kis herceg németül

Ich bitte die Kinder um Verzeihung, daß ich dieses Buch einem Erwachsenen widme. Ich habe eine ernstliche Entschuldigung dafür: Dieser Erwachsene ist der beste Freund, den ich in der Welt habe. Ich habe noch eine Entschuldigung: Dieser Erwachsene kann alles verstehen, sogar die Bücher für Kinder. Ich habe eine dritte Entschuldigung: Dieser Erwachsene wohnt in Frankreich, wo er hungert und friert. Er braucht sehr notwendig einen Trost. Wenn alle diese Entschuldigungen nicht ausreichen, so will ich dieses Buch dem Kinde widmen, das dieser Erwachsene einst war. Alle großen Leute sind einmal Kinder gewesen (aber wenige erinnern sich daran).

AgyTurbó Központi Nyelviskola

AgyTurbó Központi Nyelviskola

Akár diplomához szükséges a nyelvvizsga, akár egy magasabb pozíció betöltéséhez van szüksége a nyelvtudás mielőbbi megszerzésére, vagy csak mint a világra nyitott személyiség érdeklődik az idegen nyelvek iránt - nálunk gyorsan eléri célját. 40 órás angol, német, spanyol tanfolyamainkon 300 órás hagyományos tanfolyami anyagot sajátíthat el pihentető, alfa állapotban - módszerünk hatékonysága révén igen kedvező ár-érték aránnyal. - általános nyelvi alapozás - nyelvvizsgára felkészítés - üzleti tevékenységhez gazdasági, vendéglátói, villanyszerelői, asztalos, egészségügyi, pénzügyi stb. szakmai szókinccsel bővített tanfolyamok - turistákra szabott angol nyelvi útikalauz (pénzváltástól a Bundesligán át a reneszánsz építészetig) - külföldi munkavállalói program (hivatali ügyintézés, banki, orvosi élethelyzetekkel kiegészítve) - nyelvi szinten tartó és a passzív nyelvtudást felszínre hozó kurzusok állásinterjúra felkészítés, önéletrajzírás

Amerikai Intézet

Amerikai Intézet

Találkoztál már azzal a problémával, hogy papír (nyelvvizsga) van, nyelvtudás nem annyira? Vannak olyan ismerőseid (vagy akár Te is), akik azért nem kaptak meg egy munkát, mert nem tudtak elég jól egy idegen nyelvet? Itt elsősorban a nyelv használatára gondolunk és nem a nyelvtani szabályokra. Vagy esetleg ismersz olyan embereket, akik játszi könnyedséggel helyezkednek el, mert szaktudásukon kívül remekül beszélnek idegen nyelvet? Esetleg amerikai angolul? Sokat utaznak, sok információhoz jutnak, azért, mert tudnak egy idegen nyelvet?

Angol gyermekeknek

Angol gyermekeknek

Minél öregebbek vagyunk, annál nehezebb a tanulás, így ha van rá lehetőség, akkor érdemes már gyerekkorban elkezdeni az angol tanulását. Ez egy olyan befektetés a gyermek jövőjébe, ami biztosan meg fog térülni, hiszen az iskolában és később felnőtt korában is előnyt fog élvezni a vele egykorúakkal szemben. Igény esetén az is megbeszélhető, hogy a Önök otthonában tartsuk meg az órákat, így a gyermek az ismerős környezetben még könnyebben tud tanulni. Kérem hívjon fel, vagy küldjön üzenetet és tájékoztatni fogom a további részletekről!

Hirdetés
Angol nyelv 3 hónapostól 19 éves korig Debrecenben

Angol nyelv 3 hónapostól 19 éves korig Debrecenben

A mára világhírűvé vált módszer segítségével a Helen Doron Nyelviskolában az angol nyelvtanulás egy egyedülálló, könnyű és természetes folyamat, amely anyanyelvtől függetlenül a világ minden országában alkalmazható. A nyelvelsajátítási mód játékos és hatékony. Oktatásunk figyel, épít a specifikus életkori tényezőkre, érdeklődési körökre, kiemelve az angol nyelvi sajátosságokat és a kommunikációt. 3 hónapostól 19 éves korig várunk mindenkit a Helen Doron Debrecenben, a Darabos utca 33.sz. alatt! Regisztráljon, vagy jelentkezzen be ingyenes bemutató óránkra!

Angol nyelv Máltán

Angol nyelv Máltán

Irodánk először Angliában kezdte meg tevékenységét, majd 1998 óta Magyarországon is. Önállóan működő szervezetként sokrétű nyelvtanfolyami és középiskolai tanév kínálattal büszkélkedhetünk. Külföldi tanulmányi programjaink a tökéletes lehetőséget adják minden diáknak, hogy a világ számos városában tanulhassanak. Kiemelten kezeljük Máltát, amely az elmúlt években nagy fejlődésre, így figyelemre tett szert. A nyelvtudás szerepe egyre nő világszerte, így magunk és gyermekeink iskoláztatása nem ér véget az iskolapadokban, a választott nyelv területén szerzett tapasztalatok mindenek felett állnak.

Angol Nyelvtanfolyam

Angol Nyelvtanfolyam

Angolul szeretnél tanulni? Azt tervezed, hogy külföldre mész dolgozni? Nálunk biztosan megtanulod a nyelvet, hogy megáld a helyet a munkádban. De ha az angol, nem a te nyelved, nálunk számos lehetőséged adódik arra, hogy válasz neked megfelelőt. Spanyol, olasz, francia, de akár német, nálunk megtalálod bármelyiket. nyelvvizsgát szeretnél tenni? De félsz a vizsgától, netalántán vizsgadrukkod van? Mi ebben is segítünk neked, ennek legyőzésében. Élőteszt írásban. Oda a diploma, ha nincs nyelvvizsga, gyere, mi segítünk felkészülni.

Angol nyelvtanulás online

Angol nyelvtanulás online

Úgy tűnik ebben az országban mindenki angol nyelvet tanul, sok a nyelviskola és a tanuló is - mégis kevesen beszélnek angolul. Miért van ez? Új angol nyelvű hírportál - Hungary News in English már működik.

Angol tanulás

Angol tanulás

Ez egy angoltanulással foglalkozó honlap, melyre folyamatosan kerülnek fel különféle ingyenes tananyagok. Interaktív tesztek, melyek nyelvtani tudást és szókincset, illetve angol kifejezések, szófordulatok ismeretét ellenőrzik. Szókincs-gyarapító és szövegértést fejlesztő cikkek változatos témákban, a politikától a kultúrán és gazdaságon át a szórakoztató olvasmányokig - a könnyű feldolgozás érdekében szövegbe épített szószedettel, ellenőrző kérdésekkel és magyar fordítással.

Angol tanulás hatékonyan

Angol tanulás hatékonyan

Hatékony angol oktatás üzletembertől magánszemélyeknek és cégeknek Csillaghegyen ill. egész Budapesten, tízéves angol nyelvű főiskolai oktatási gyakorlattal. Személyes és online órák. Egyéni és csoportos foglalkozások, kezdő, középszintű, haladó, nyelvvizsga előkészítő bevált, hatékony módszerrel. Szakmai nyelv, társalgás, nyelvtan, kifejezések, beszédkészség fejlesztése a legjobb amerikai és brit hanganyagokkal és szövegekkel. Cégeknek kereskedelmi, gazdasági, üzleti, marketing, idegenforgalmi, HR szaknyelv.

Anyanyelvi angoltanár Budapesten

Anyanyelvi angoltanár Budapesten

Többéves tapasztalattal rendelkező, magyarul nem beszélő, profi angoltanárral tanulhatsz Budapesten. Az anyanyelvi tanárokat sokszor az a kritika éri, hogy ők sem tudják a nyelvtant. A mi angoltanárunk azonban cambridge-i DELTA diplomával rendelkezik, ami igazolja a megfelelő szakmai felkészültséget. Az anyanyelvi tanárok elsöprő sikere mégis abban rejlik, hogy valódi angol nyelvet beszélnek és nem beszélnek magyarul. Ezt az elvárást is kipipálhatja, aki hozzánk jelentkezik, ráadásul egy tájszólásmentes, szép, hagyományos angol nyelvű tanárral beszélgethet. A kereskedelemben dolgozott vezető beosztásban, ezért tartott állásinterjúkat, prezentációkat is, tehát hatékonyan tud segíteni az üzleti angol elsajátításában, az angol nyelvű önéletrajz megírásában.

Assimil

Assimil

Az Assimil egy francia cég, melyet 1929-ben alapítottak. Több mint 70 országban van jelen és termékei 47%-át exportálja hála angol, germán, orosz ajkúak számára készült nyelvoktató szettjeinek. 10 külföldi anyanyelven már 70-nél is több adaptációval rendelkezik...

Tuti menü