Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kisgyermekek nyelvtanulása képes leírás - Nyelvtanulás.tlap.hu
részletek »

Kisgyermekek nyelvtanulása - Nyelvtanulás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyelvtanulas.tlap.hu » Kisgyermekek nyelvtanulása
Keresés
Találatok száma - 5 db
Angol gyermekeknek

Angol gyermekeknek

Minél öregebbek vagyunk, annál nehezebb a tanulás, így ha van rá lehetőség, akkor érdemes már gyerekkorban elkezdeni az angol tanulását. Ez egy olyan befektetés a gyermek jövőjébe, ami biztosan meg fog térülni, hiszen az iskolában és később felnőtt korában is előnyt fog élvezni a vele egykorúakkal szemben. Igény esetén az is megbeszélhető, hogy a Önök otthonában tartsuk meg az órákat, így a gyermek az ismerős környezetben még könnyebben tud tanulni. Kérem hívjon fel, vagy küldjön üzenetet és tájékoztatni fogom a további részletekről!

Csodakert Óvoda - Játékos angol nyelvoktatás

Csodakert Óvoda - Játékos angol nyelvoktatás

Játékos angol nyelvtanulási lehetőséget keres gyermeke számára Budapesten? Fontos az Ön számára, hogy egész fiatal korban megkezdje egy új nyelv elsajátítását, és egy másik kultúra megismerését? A Csodakert Óvoda ezt kínálja az Ön és gyermeke számára, Budapest, egyik legszebb helyén, festői környezetben, a természet közvetlen közelében. Az angol nyelvtanulás mellett természetes marad idő játékra, sportra és kreatív foglalkozásokra egyaránt. Ha szeretne többet megtudni oktatási intézményünkről kérjük látogasson el weboldalunkra!

Nyelvtanulás kisgyermekkorban

Nyelvtanulás kisgyermekkorban

Amikor először láttunk a televíziók szenzációhajhász műsoraiban nyelvet tanuló csecsemőket, csak legyintettünk vagy szörnyűlködtünk. Mára azonban annyira gyakorivá vált a jelenség, hogy minden kisgyerekes anya és ifjú nagymama személyes ismeretségi körében is hall olyanokról, akik óvodáskorban vagy akár még korábban kezdenek ismerkedni a magyaron kívül más nyelvvel is. Sok a vegyes házasság, a hosszabb-rövidebb ideig külföldön élő család, de a Magyarországon élő magyar szülők egy részénél is komoly a törekvés arra, hogy a csemete minél korábban belekóstolhasson egy idegen nyelvbe. A segédeszközök és lehetőségek tárháza egyre bűvül: ki saját maga igyekszik otthon különféle oktatóprogramok segítségével a mindennapi élet részévé tenni a másik nyelvet, ki idegennyelvű CD-ket hallgat, mese DVD-ket néz a csöppséggel, vagy foglalkozásra hordja, majd nemzetközi óvodába íratja a gyereket.

Tudor Manók

Tudor Manók

Szeretnéd átélni újra azt a csodát, mikor a gyermeked megszólalt, kimondta első szavait, majd ezekből szép mondatokat alkotott? Tanítsd meg te is gyermekedet otthon, játékosan, mindössze napi fél óra ráfordításával akár több idegen nyelvre! Természetes az idegennyelv-tanulás? Igen! Bármely nyelv az anyanyelvükké válhat? Igen! A picik nem a játékot tanulják, hanem a játékból tanulnak. Nagyszerű élmény a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt! Nézd meg a jobboldali videókat és győződj meg róla, milyen egyszerű!

Vidám angol

Vidám angol

A Fun Languages Hungary Nyelvoktató Kft. az LCF Clubs (UK) Ltd. magyarországi képviseleteként 1993-ban, hazánkban elsők között kezdte meg franchise rendszerben oktatni a 2 - 14 éves kisgyerekeket idegen nyelvekre. Klubjainkban a négy nyelven (angol, francia, spanyol, német) történő egyedülálló és élményszerű nyelvelsajátítás mellett számos más módon, akár zenés torna vagy színjátszás, valamint nyári táborok és klubrendezvények segítségével is gazdagíthatják a gyerekek nyelvi tudásukat! Professzionális oktatási anyagaink, valamint lelkes és képzett tanáraink segítségével az LCF Clubs-os gyermekek az anyanyelvük elsajátításához hasonló, természetes módon találkoznak az idegen nyelvekkel.

Tuti menü