Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Külföldi nyelvtanfolyamok képes leírás - Nyelvtanulás.tlap.hu
részletek »

Külföldi nyelvtanfolyamok - Nyelvtanulás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyelvtanulas.tlap.hu » Külföldi nyelvtanfolyamok
Keresés
Találatok száma - 8 db
Amerikai Intézet

Amerikai Intézet

Találkoztál már azzal a problémával, hogy papír (nyelvvizsga) van, nyelvtudás nem annyira? Vannak olyan ismerőseid (vagy akár Te is), akik azért nem kaptak meg egy munkát, mert nem tudtak elég jól egy idegen nyelvet? Itt elsősorban a nyelv használatára gondolunk és nem a nyelvtani szabályokra. Vagy esetleg ismersz olyan embereket, akik játszi könnyedséggel helyezkednek el, mert szaktudásukon kívül remekül beszélnek idegen nyelvet? Esetleg amerikai angolul? Sokat utaznak, sok információhoz jutnak, azért, mert tudnak egy idegen nyelvet?

Angol nyelv Máltán

Angol nyelv Máltán

Irodánk először Angliában kezdte meg tevékenységét, majd 1998 óta Magyarországon is. Önállóan működő szervezetként sokrétű nyelvtanfolyami és középiskolai tanév kínálattal büszkélkedhetünk. Külföldi tanulmányi programjaink a tökéletes lehetőséget adják minden diáknak, hogy a világ számos városában tanulhassanak. Kiemelten kezeljük Máltát, amely az elmúlt években nagy fejlődésre, így figyelemre tett szert. A nyelvtudás szerepe egyre nő világszerte, így magunk és gyermekeink iskoláztatása nem ér véget az iskolapadokban, a választott nyelv területén szerzett tapasztalatok mindenek felett állnak.

Inside Word

Inside Word

Törj ki a négy fal közül, és szabadítsd magad a világra! Fedezd fel a benned rejlő kalandort, dolgozz külföldön vagy tanulj nyelvet! Mi vagyunk a segítőtárs, aki mindent elintéz. Az 'élmény' nem egy közhelyes szó. Az élet értelmét adja, hogy milyen felejthetetlen kalandokat és emlékeket gyűjtesz életed során. Ettől létezel igazán. Ha lepereg a szemed előtt az a bizonyos film, akkor mit szeretnél látni? Némafilmet? Brazil szappanoperát? Akciófilmet? Rajtad áll. Legyél Te a rendezője életed filmjének. Kíváncsi vagy, és nem tudsz a fenekeden maradni? Akkor tekints erre a katalógusra úgy, mint egy varázsszőnyegre. Csukd be a szemed, és repülj messzi helyekre. Képzeld el, ahogy Kanada erdeiben barangolsz, ahogy egy koalát tartasz a kezedben Ausztráliában, vagy ahogy Máltán sütteted a hasadat csoki barnára. Tetszik az ötlet...?

Kaplan International Colleges

Kaplan International Colleges

A Kaplan nyelviskola segít elérni az angol nyelvi céljaidat hatalmas tanfolyamkínálatával és világszerte elhelyezkedő iskoláival. Amennyiben szeretnél külföldön, korszerű körülmények között tanulni és csodálatos élményeket szerezni, vedd fel a kapcsolatot velünk és életed egy új fejezete kezdődhet el.

Lingvisit

Lingvisit

A Lingvisit Oktatásszervező és Nyelvi Utaztató Kft. immár tizenötödik éve segít abban, hogy a hozzánk forduló, nyelvtanulás iránt érdeklődők a legmegfelelőbb helyen és formában képezhessék tovább nyelvtudásukat. A kiadványban szereplő külföldi nyelviskolák többségével Magyarországra kiterjedő kizárólagos értékesítésí szerződést kötöttünk, melynek köszönhetően igen kedvező tanfolyami árakat tudunk kialakítani. A szakmai tapasztalat mellett az iroda dolgozói a gyorsaság, minőség és megbízhatóság jegyében foglalkoznak minden érdeklődővel.

Nyelvtanulás a Big Ben-nel

Nyelvtanulás a Big Ben-nel

A Big Ben 1991-ben alakult, és az azóta eltelt években a külföldi nyelvtanulás egyik vezető szervezőjeként működik Magyarországon. A megalakulása óta ugyanabban a személyi összetételben működik, amely a megfelelő tapasztalatot és gyakorlatot biztosítja. Nyelvtanfolyamokat 4 kontinens 20 országának 99 városában működő nyelviskolákban ajánlunk. Felnőtt és ifjúsági és üzletembereknek szóló nyelvtanfolyamokat egyaránt kínálunk.

Sprachcaffé

Sprachcaffé

A nyelvtanulás külföldön megbízható iskolahálózattal szervezhető meg. A Sprachcaffe 31 helyszínen és 7 nyelven kínál nyelvtanfolyamokat a külföldi nyelvtanulás iránt érdeklődőknek. Külföldi nyelvtanfolyamaink széles skáláján a nyelvtanulók megtalálhatják számukra a legmegfelelőbbet. Szervezetünk több, mint 25 éve foglalkozik külföldi nyelvtanfolyamok szervezésével, így diákjaink nyelviskoláinkban minden figyelmüket a nyelvtanulásra és a helyi kultúra felfedezésére fordíthatják

Tanfolyamok külföldön

Tanfolyamok külföldön

A leggyorsabb és leghatékonyabb nyelvtanulás anyanyelvi környezetben valósul meg. Ajánlott külföldi nyelvtanfolyamainkat az egyik legismertebb utazásszervező cég, a LingVisit (engedélyszám R01190) szervezi. Teljes körű szolgáltatással várják hallgatóinkat: tanfolyam, szállás, utazás, vízum, biztosítás stb. Partneriskoláikat komoly szakmai és minőségi szempontok alapján választották ki, ahol kitűnően képzett tanári kar és magas színvonalat képviselő oktatási helyszínek várják a tanulni vágyókat. Széles körű tanfolyami ajánlat, melyben minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő kínálatot.

Tuti menü