Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Módszerek képes leírás - Nyelvtanulás.tlap.hu
részletek »

Módszerek - Nyelvtanulás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyelvtanulas.tlap.hu » Módszerek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Assimil

Assimil

Az Assimil egy francia cég, melyet 1929-ben alapítottak. Több mint 70 országban van jelen és termékei 47%-át exportálja hála angol, germán, orosz ajkúak számára készült nyelvoktató szettjeinek. 10 külföldi anyanyelven már 70-nél is több adaptációval rendelkezik...

Brain Turbó

Brain Turbó

A brainturbo -ahogy mondani szokták-, megint rátett egy lapáttal! A legújabb fejlesztésű neurolearn 3.2 programja a laborórákon -a világon egyedülálló módon- vigyáz testünk, lelkünk és gondolataink harmóniájára is. Sőt a tudás megszerzéséhez még energiáinkból is felszabadít, átcsoportosítja és csatasorba állítja azokat. A neurolearn 3.2 a világon eddig használt leghatékonyabb módszerek zseniális ötvözete, természetesen továbbfejlesztve és csúcstechnológiával (hightech) fűszerezve.

Kreatív nyelvtanulás

Kreatív nyelvtanulás

Ön bizonyára kíváncsi mi a fő különbség a 'hagyományos' nyelvtanulási módszerek és a Gaál Ottó által kifejlesztett Kreatív Nyelvtanulás között. Nos, a Kreatív Nyelvtanulás, - nevéhez híven - a nyelvtanulót passzív hallgatóból a tanulási folyamat aktív résztvevőjévé, irányítójává, főszereplőjévé teszi.

Tanulj nyelvet 10 nap alatt - Sztebmi

Tanulj nyelvet 10 nap alatt - Sztebmi

A legtöbb ember tisztában van a nyelvtudás előnyeivel. Ha külföldre utazol, kényelmesen érzed magad, könnyebben elhelyezkedsz a munkaerőpiacon, mélyebbre áshatod magad idegen kultúrákban, amik körbevesznek. Tudományos kutatások még azt is kimutatták, hogy az új nyelvek elsajátítása segít az emlékek megőrzésében és természetes módon segíti elő az agyműködést. Tudtál arról, hogy létezik egy módszer, amellyel akár 10 nap alatt is megtanulhatsz egy új nyelven beszélni? Még az FBI is ezt a módszert használja!

Tuti menü