Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyelviskolák, nyelvtanárok képes leírás - Nyelvtanulás.tlap.hu
részletek »

Nyelviskolák, nyelvtanárok - Nyelvtanulás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyelvtanulas.tlap.hu » Nyelviskolák, nyelvtanárok
Keresés
Találatok száma - 16 db
 Diplomamentő program - Soter Nyelviskola

Diplomamentő program - Soter Nyelviskola

Ma Magyarországon közel 49.000 ember van, akinek csak a nyelvvizsga hiányzik az 1. diplomájukhoz. A diplomával rendelkező pályakezdők munkanélküliségi rátája 6%, a többieké 26%, amiből az látható, hogy középszintű nyelvtudás hiányában, felsőfokú végzettség nélkül a nyelvvizsgával nem rendelkező emberek a munkaerőpiacon is hátrányban vannak. Rajtuk segít a 2014.tavaszán induló Diplomamentő Program. Közel 3 Mrd Ft áll a rendelkezésre, hogy angol, német és francia nyelvből középfokú nyelvvizsgát szerezhessenek a programban érintettek. A pályázatot Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. (OFA Kft.) írta ki. A pályázat kétkörös, melynek első körében a képzőket választják ki. A nyelviskolák március 10-éig adhatták be jelentkezésüket.

AgyTurbó Központi Nyelviskola

AgyTurbó Központi Nyelviskola

Akár diplomához szükséges a nyelvvizsga, akár egy magasabb pozíció betöltéséhez van szüksége a nyelvtudás mielőbbi megszerzésére, vagy csak mint a világra nyitott személyiség érdeklődik az idegen nyelvek iránt - nálunk gyorsan eléri célját. 40 órás angol, német, spanyol tanfolyamainkon 300 órás hagyományos tanfolyami anyagot sajátíthat el pihentető, alfa állapotban - módszerünk hatékonysága révén igen kedvező ár-érték aránnyal. - általános nyelvi alapozás - nyelvvizsgára felkészítés - üzleti tevékenységhez gazdasági, vendéglátói, villanyszerelői, asztalos, egészségügyi, pénzügyi stb. szakmai szókinccsel bővített tanfolyamok - turistákra szabott angol nyelvi útikalauz (pénzváltástól a Bundesligán át a reneszánsz építészetig) - külföldi munkavállalói program (hivatali ügyintézés, banki, orvosi élethelyzetekkel kiegészítve) - nyelvi szinten tartó és a passzív nyelvtudást felszínre hozó kurzusok állásinterjúra felkészítés, önéletrajzírás

Euro English Angol Nyelviskola

Euro English Angol Nyelviskola

Nehezen jegyzed meg a szavakat, vagy csak a beszélgetés vége után jutnak az eszedbe? Nyelvtani problémáid vannak? Félsz megszólalni? Nehezen megy az angol nyelv tanulása? Ezek nagyon gyakori problémák, tanfolyamainkon mi tudunk segíteni! Ha megfizethető, hatékony, vidám angol nyelvtanfolyamot keresel, gyere, és tanulj nyelviskolai körülmények között az Euro English padjaiban! Óráink kommunikáció orientáltak, gyakorlati életből vett szituációkkal átszőttek. Kezdőtől a haladóig, legfiatalabbtól a legidősebbig, legkisebbtől a legnagyobbig mindenki megtalálhatja a számítását. Érettségire, nyelvvizsgára is segítünk felkészülni. Gyere, és tanulj nyelviskolai körülmények között az Euro English padjaiban!

Euro Nyelviskola

Euro Nyelviskola

Nyelvtanulás öt nyelven: angol, német, francia, olasz, spanyol tanfolyamok. 15 év tapasztalat ( Nyelviskolák nyitnak, zárnak, az Euro marad! Nem véletlenül lettünk Budapest egyik legkedveltebb és legnagyobb nyelviskolája) Többezer elégedett hallgató ( Jelenlegi hallgatóink 80%-a ajánlás alapján választott bennünket ) Magas színvonal elérhető áron ( Nyelvtanfolyam áraink magukért beszélnek ) Garantáltan induló tanfolyam ( A nyelvoktatási piacon lévő kis és újonnan alakult iskolákkal szemben nálunk biztosan elindul a tanfolyam, amire beiratkozo

Európai Nyelvek Studiója

Európai Nyelvek Studiója

Az Európai Nyelvek Stúdiója 1982. évi megalapítása óta meghatározó szereplője a magyar nyelvoktatási piacnak. Az évek során számos elégedett ügyfelünknek nyújtottunk színvonalas és izgalmas nyelvórákat, ezzel is biztosítva a hatékony nyelvtanulás folyamatát. Budapesti nyelviskolánk célja, hogy a mai kiélezett gazdasági helyzetben olyan segítséget nyújtsunk céges és egyéni ügyfeleinknek, amellyel nem csak túlélőként tevékenykedhetnek a gazdasági szférában és a magánéletben, hanem a megszerzett nyelvtudás segítségével elérik kitűzött céljaikat.

Favorit Nyelviskola

Favorit Nyelviskola

Ha egyénileg, vagy csoportban szeretnél tanulni, ha azt szeretnéd, hogy vizsgáztatók tanítsanak, a Favorit Lingua Center Nyelviskola Miskolcon ebben is segítségedre lesz. Van egy olyan nyelvvizsga, ahol arra kíváncsiak, hogy mit tudsz, nem pedig arra, hogy mit nem! Ha egynyelvű vizsgára jelentkezel, nem kell bajlódnod a fordítással! Ez az Euroexam Nyelvvizsga! Válaszd az Euroexam-et, ha nemzetközileg elismert bizonyítványt szeretnél!

Hatos Nyelviskola

Hatos Nyelviskola

Győr és a régió egyik legjelentősebb nyelvoktató intézménye a Hatos és Társa Nyelviskola, amely több mint 11 éve fogadja a nyelvtanulás iránt érdeklődőket a kezdő szinttől a felsőfokig, egyéni és csoportos oktatás keretében. Az intézményt alapító Hatos Hajnalka és dr. Molnárné Szabó Katalin irányítása mellett napjainkban mintegy 120 magasan képzett nyelvtanár foglalkozik a nyelviskola diákjaival. A Hatos és Társa Nyelviskolában fennállása óta több ezer hallgató sajátította el a választott idegen nyelvet és tett sikeres nyelvvizsgát.

Hello English Székesfehérvár | angol nyelviskola

Hello English Székesfehérvár | angol nyelviskola

A Hello English Nyelviskola Célja, hogy ÖN valóban a saját tanulási tempójában, a saját képességeinek megfelelően tudjon tanulni, és folyamatosan fejlődve sikerélménye legyen az angol nyelvtanfolyam során, és a nyelvtanulás végére elérje az Ön által kitűzött célt. Szívesen segítünk Önnek is elérni az angol nyelvtudást! Hello English Nyelviskola Székesfehérváron: Nem kell csoportindulásra várnia, elkezdheti akár holnap! Saját tempójában tanulhat, mint egy magántanárnál, csak feleannyiért. Várjuk jelentkezését próbatanfolyamunkra!

International house

International house

Az első International House iskolát John és Brita Haycraft alapította 1953-ban Córdobában, Spanyolországban. Angliába visszatérve az iskola gyorsan bővült. Az IH a londoni Picadillyn rendezte be központját. Szállásszervező irodát, diákklubot, sőt saját éttermet nyitottak. Hamarosan felismerték, hogy a magas színvonalú oktatás, a módszertan folyamatos fejlesztése önálló, gyakorlati szemléletű tanárképző hátteret igényel. 1976-ban megalakult az IH Educational Charity Trust. Ez a non-profit alapítvány, amely magában foglalja a londoni IH iskolát és a Nemzetközi Tanárképző Intézetet, a világ legnagyobb brit központú, független nyelvoktató szervezete.

Hirdetés
Megfizethető magántanárok

Megfizethető magántanárok

Az angoltanarok.com mindenkinek segít, aki angolt szeretne tanulni, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Az oldalon hirdető tanárok között találunk Budapesten, vidéken, vagy mindkét régióban oktató tanárokat is. Kedvező árakon vállalják az oktatást. Több kategóriában is tanítanak: vannak akik egészen az óvodáig visszamenően tanítanak angol, vannak akik egyetemi és felnőttképzést vállalnak, és természetesen vannak akik minden kategóriában oktatnak. Érettségire és egyéb vizsgákra is felkészítenek mindenkit.

Myschool angol nyelvtanulás

Myschool angol nyelvtanulás

A Myschool Nyelviskola Debrecenben található és az angol nyelv oktatásával foglalkozik. A kezdő tanulókon kívül azon diákok jelentkezését is várják, akik már elértek egy bizonyos szintet a nyelvtanulás területén. A nyelviskola fontosnak tartja, hogy olyan nyelvtudást adjon át hallgatóinak, amelyet a későbbiekben bátran mernek majd használni a mindennapok folyamán.

Német magántanárok

Német magántanárok

Az nemettanarok.hu mindenkinek segít megtalálni a legmegfelelőbb angol magántanárt. Az oldalon található tanárok között minden régióban találunk oktatót. Eltérő árakon végzik az oktatást. Rengeteg kategóriában találunk oktatókat. Óvodásokat, általános iskolai alsó és felső tagozatosakat, középiskolásokat, egyetemistákat és felnőtteket is tanítanak. Érettségire és különböző vizsgákra is felkészítenek mindenkit. Az oldalon lehetőség van minden német tanár számára regisztrálni, aki hirdetni szeretne.

Nyelvhatár

Nyelvhatár

A korai nyelvtanítás megvalósulása esetén elvárható a többnyelvűség fellendítése Európában. Ez lényeges tényező, mert garantálja a gyerekek esélyegyenlőségét egy esetleges társadalmi változás, illetve előre nem látható jövő esetén is, továbbá a többnyelvű iskolák létjogosultságát, illetve a diákok mobilitását. Reális célnak tűnik két nyelv magas szintű tudása, és még néhány nyelv valamilyen szinten való ismerete. A nyelvoktatásnak ezen elgondolás szerint párhuzamosan kell történnie, ami kettő vagy több idegen nyelv egyidejű tanulását jelenti.

Nyelviskola Budapesten

Nyelviskola Budapesten

Szeretne idegen nyelvet tanulni? Szüksége van idegen nyelvi ismeretre? Itt megteheti! Inside Word nyelviskola Budapest. Hallgatóinkat ,jól képzett oktatók tanítják és segítik céljuk elérésében és tudása megszerzésében budapesti nyelviskolánkban. Igény szerint, ingyenes szintfelmérést biztosítunk az Ön számára. Az Inside Word Nyelvoktató Központ Budapesten működik , de szükség esetén szervezünk tanfolyamokat és angol nyelvű tréginget Budapest környékére is. Nézze meg weboldalunkat az insideword-nyelviskola.hu-t és jelentkezzen tanfolyamainkra.Várjuk Önt az Insite Word Nyelvoktató Központban.

Soter Nyelviskola

Soter Nyelviskola

Légy Te is otthon az idegen nyelv(ek)ben! Angol, német, francia, olasz, spanyol, orosz, holland, magyar nyelvoktatás a főváros szívében. Az angolban gondolkodsz? Szeretnél angolul gondolkodni és beszélni? Gyere el hozzánk! Tanfolyamainkon,? amelyek kezdőtől a felsőfokú nyelvvizsga előkészítőig, mind egyéni, mind csoportos oktatás keretében elérhetőek, fejlesztjük mind a négy nyelvi alapkészséget (írás, beszéd, szövegértés, hallás), de a fő hangsúlyt a szóbeli kommunikációs készségre helyezzük!

Üzleti-pénzügyi angol tanítás-Máté Katalin

Üzleti-pénzügyi angol tanítás-Máté Katalin

Budapesti Gazdasági Főiskolán végeztem, majd adótanácsadó képesítést szereztem, tíz éves szakmai tapasztalattal rendelkezem pénzügy és az angol nyelv oktatása területén. Mit ajánlhatok a tanulóimnak? Nem csak érdekes és jó hangulatú órákat, hanem olyan tanári támogatást, amelynek segítségével nem csupán az üzleti angol nyelvet sajátíthatják el, hanem a szakmai témákban felmerülő kérdésekre is választ kapnak. Módszer: Az egyes tanulók igényeihez alkalmazkodva alakítom ki az órák anyagát, hangsúlyt fektetve a nyelvtan bemutatására, a társalgási, szituációs gyakorlatokra és a különböző szakmai témakörök kidolgozására. Szintek: A kezdő szinttől a haladó szinten át a középfokú általános és pénzügyi, gazdasági, üzleti nyelvvizsgáig vállalok felkészítést. Helyszín: Az oktatás helyszíne Budapest XI. kerület, de rugalmasan alkalmazkodom a tanulók igényeihez, a személyes forma mellett Skype-on keresztül is tartok órákat.

Tuti menü