Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyelvvizsgák képes leírás - Nyelvtanulás.tlap.hu
részletek »

Nyelvvizsgák - Nyelvtanulás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyelvtanulas.tlap.hu » Nyelvvizsgák
Keresés
Találatok száma - 6 db
BME Vizsgaközpont

BME Vizsgaközpont

A BME Nyelvvizsgaközpontja 2000 júliusától akkreditált nyelvvizsgaközpont, melyben évi öt vizsgaalkalommal lehet B1 (alapfok), B2 (középfok) és C1 (felsőfok) szinten államilag elismert, általános, kétnyelvű vizsgát tenni angol, francia, holland, német, olasz, orosz és spanyol nyelvből. Vizsgaközpontunkban lehetőség van arra is, hogy a vizsgázók már meglévő egynyelvű nyelvvizsga-bizonyítványukat kétnyelvűre egészítsék ki. A kiegészítő vizsga középfokon egy idegen nyelvű szöveg magyarra történő fordítását, felsőfokon pedig egy magyar nyelvű szöveg idegen nyelven való tömörítését tartalmazza.

Euroexam

Euroexam

Az Euroexam - a felvételitől a diplomán át - mindenütt érvényes, államilag elismert nyelvvizsga bizonyítványt, valamint angol és német nyelvű nemzetközi oklevelet ad, így természetesen elfogadják álláskeresésnél is. Magas elismertsége megteremti számodra azt a szabadságot, amellyel bármely területen érvényesülhetsz.

Goethe Intézet

Goethe Intézet

Jelentkezés ingyenes szinfelmérővel A szintfelmérés szóbeli elbeszélgetés és írásbeli teszt alapján történik. A tanfolyami helyeket a beiratkozási napokon a jelentkezés sorrendjében töltjük be. Egy szintfelmérő teszt és egy rövid beszélgetés segítségével megállapítjuk, hogy milyen nyelvtudással érkezik hozzánk, majd közösen kitűzzük a tanulási célt és kiválasztjuk az Önnek leginkább megfelelő kurzust. Szintfelmérőnk (írásban és szóban) ingyenes, és előzetes bejelentkezés nélkül részt lehet rajta venni a megadott beiratkozási időben. Online tesztünk segít benne, hogy előzetes képet alakíthasson ki jelenlegi nyelvtudásáról, jóllehet nem pótolja a személyes szintfelmérőt, amely átfogóbb, ezáltal pontosabb eredményt nyújt.

Kitex - Idegenforgalom - vendéglátás

Kitex - Idegenforgalom - vendéglátás

A KIT Szakmai Nyelvoktatási és Vizsgaközpont tevékenységének két fő területe a nyelvi képzés és a nyelvvizsgáztatás. A KITEX Nyelvvizsgaközpont 2002 óta akkreditált nyelvvizsgaközpont, mely a KITEX Idegenforgalmi Szaknyelvi Vizsgát és a KITEX Kereskedelmi Szaknyelvi Vizsgát működteti. Évente három alkalommal három budapesti és tíz vidéki helyszínen nyílik lehetőség a vizsga letételére angol és német nyelvből. Nyelvtanfolyamainkat azon tanulók és dolgozók számára ajánljuk, akiknél a diploma megszerzésének vagy a munkakör betöltésének feltétele az államilag elismert szakmai vagy általános nyelvvizsga, illetve alap, közép- vagy felsőszintű nyelvismeret szükséges a szakma sikeresebb gyakorlásához.

Origo

Origo

Az ELTE ITK általános nyelvi anyagú, kétnyelvű nyelvvizsgarendszere keretében jelenleg alap-, közép- és felsőfokon: angol, arab, beás (cigány), cseh, dán, eszperantó, finn, francia, horvát, japán, kínai, lovári (cigány), német, olasz, orosz, román, spanyol, szerb, svéd ,szlovák, szlovén, török és újgörög élő idegen nyelvekből, valamint latin és ógörög nyelvből lehet vizsgát tenni. Nyelvvizsgarendszerünk követelményei - az akkreditációs előírásokon túl - igazodnak a Nyelvvizsgáztatók Európai Szövetsége által alkalmazott és az Európa Tanács 'Közös európai keretrendszer'-ében kidolgozott szempontokhoz.

ÖSD

ÖSD

Az Osztrák Intézet Budapest a Nyelvvizsgát Akkreditaló Testület határozata értelmében az ÖSD vizsga akkreditált. Ennek értelmében a sikeres vizsgázók osztrák, nemzetközileg elismert nyelvvizsga-bizonyítványt és államilag elismert nyelvvizsga-bizonyítványt is kapnak.

Tuti menü