Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Olasz nyelv képes leírás - Nyelvtanulás.tlap.hu
részletek »

Olasz nyelv - Nyelvtanulás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyelvtanulas.tlap.hu » Olasz nyelv
Keresés
Találatok száma - 5 db
Ingyen olasz

Ingyen olasz

Az olasz kezdőknek online tananyaggal fénymásolatok, papírhegyek, szótár nélkül tanulhatsz olaszul - otthonról, könnyedén! Neked sem engedi meg az id∓tilde;beosztásod, hogy tanfolyamra járjál? Talán nehezen találsz olyan tanfolyamot, ami pont akkor van, amikor Te ráérsz, akkor és azon a szinten ahogy szeretnéd. S∓tilde;t, ha beiratkozol, és kihagysz pár alkalmat, lemaradsz és összecsapnak a fejed felett a hullámok! Sok helyen az írásra, a nyelvtanra helyeznek aránytalanul nagy hangsúlyt, pedig a legtöbb nyelvtanulónak az a legf∓tilde;bb elvárása, hogy képes legyen kommunikálni az adott nyelven. Egy nagyobb csoportban pedig hiába jó a tanár, egy órán csak néhány perc jut Rád.

Ingyen online olasz tanfolyam

Ingyen online olasz tanfolyam

Online olasz tanfolyam kezdőknek angol nyelvű magyarázatokkal. Nyelvtani magyarázatokkal, hanganyaggal, interaktív feladatokkal. Hétköznapi témák: család, ház, konyha, idő, utazás, számítógép, egészség, stb.

Olasz nyelvleckék kezdőknek

Olasz nyelvleckék kezdőknek

Az Okosító Alapítvány célja röviden: Esélyegyenlőség biztosítása a tanulásban. E nemes célt elérni olyan online tananyagok fejlesztésével és ingyenes közzétételével kívánjuk, amelyek összefoglaló jellegüknél fogva segítik a megértést.

Online olasz nyelvtanulás

Online olasz nyelvtanulás

Online olasz nyelv tanulási lehetőség, 5 ingyenes nyelvlecke, kezdőknek és haladóknak egyaránt. Az olasz csodálatos nyelv és Olaszország csodás ország, ahol nagyon kevesen beszélnek idegen nyelveket.

Online, interaktív tesztek, szókártyák

Online, interaktív tesztek, szókártyák

A blogon ingyenes, interaktív, online olasz feladatok találhatók, valamint hírek, tudnivalók Olaszországról: kultúra, szórakozás, nyelvtanulás. Olasz nyelvtanári szakos tanárként és nagy nyelvtanításai gyakorlattal olyan feladatsorokat állítok össze, ami a legjobban segíti az olasz nyelv elsajátítását tanulását: minden nyelvtanulási szintnek megfelelő tesztek, alap-, közép-, és felsőfokon egyaránt. A feladatok automatikus értékelésűek, százalékos visszajelzést tesznek lehetővé, így mindenki saját maga tudja ellenőrizni a megoldott feladatokat.

Tuti menü