Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Online nyelvtanulás képes leírás - Nyelvtanulás.tlap.hu
részletek »

Online nyelvtanulás - Nyelvtanulás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: nyelvtanulas.tlap.hu » Online nyelvtanulás
Keresés
Találatok száma - 7 db
Babel Online Nyelviskola

Babel Online Nyelviskola

A módszer lényege: A tanuló internetes telefonvonalon keresztül tartja a kapcsolatot a tanárral. Az eddig használt internetes módszerekkel ellentétben a diák hallhatja is a tanárt, tehát nem a hagyományos levelező távoktatásról van szó. A tanórákon a lehetőségeknek megfelelően, illetve a tanítvány igényei szerint interaktív tananyagot használunk, amelyeket hangfájlok, képfájlok és interaktív tesztek tesznek változatossá, élvezetessé.

Educomm

Educomm

Cégünk neve két fő tevékenységünket tükrözi: az edukáció, azaz oktatás és a kommunikáció, elsősorban idegen nyelvű kommunikáció együttese alkotja az Educomm-ot. Folyamatosan keressük a legjobb megoldásokat, fejlesztjük szolgáltatásainkat és innovatív módszereket dolgozunk ki, hogy Önnek mindig a legjobbat nyújthassuk, olyan nyelvi szolgáltatást, ami minden minden igényét kielégíti.

Német nyelvtan, nyelvtanulás, tesztek, nyelvvizsgák

Német nyelvtan, nyelvtanulás, tesztek, nyelvvizsgák

Sajátítsd az alapvető német nyelvtani szerkezeteket, táblázatos, példákkal illusztrált gyűjteményünk segítségével. Friss tudásod próbára is teheted folyamatosan bővülő, weben kiértékelt tesztjeinkkel. Amennyiben már versenyképesnek találod tudásod, segítünk a Neked megfelelő nyelvvizsga kiválasztásában is. Viszont, ha még nem érzed magad eléggé felkészültnek nyelviskola és nyelvtanár gyűjteményünk között is tallózhatsz. Egyéb gyűjtött linkeket is megtalálsz, amelyek segíthetik tanulásod, látogass meg minket!

Nyelv tanár,  online tanulás, online angol tanulás | Skypesuli

Nyelv tanár, online tanulás, online angol tanulás | Skypesuli

Online tanulás az Interneten, online angol tanulás és egyéb online nyelv tanulás. A SkypeSuli Magyarország első, kizárólag online, Skype-alapú oktatással foglalkozó magántanár adatbázisa. A SkypeSuli adatbázisában lévő oktatók kivétel nélkül Skype-on keresztüli oktatást (is) vállalnak. Skype-on keresztül tanulni és tanítani mindig kényelmesebb és mindig egyszerűbb, mint a személyes oktatás viszont nem kevésbé hatékony! A Skype alapú oktatással megspórolhatjuk az utazási időt és az otthonunk kényelméből tanulhatunk és taníthatunk.

Online angol

Online angol

Online angol úgy, ahogy máshol sehol. Tanulj videómagyarázatokkal otthonról angolul online. Hanganyagokkal és személyre szabott segítséggel próbáld ki a Go! Online Angol tanfolyamot! Mindent ingyen kipróbálhatsz és minden termékfrissítéshez és bővítéshez automatikusan és korlátlan ideig hozzájutsz!

Online angol tanulas

Online angol tanulas

Online angol tanulás - otthonról, kényelmesen, ingyen! Blogomon, honlapomon azokat az angoltanulókat igyekszem hasznos angol nyelvtanulási tanácsokkal, értékes angol nyelvleckékkel ellátni, akik otthonról is szeretnék fejleszteni nyelvtudásukat. Azokat akik felismerték, hogy az angol magántanári, nyelviskolai segítség mellett nagyon fontos, hogy otthon, önállóan is gondoskodjanak az angol nyelvtudás fejlesztéséről. Angol nyelvtani leckék, idiómák, ellentétpárok, angol szótanulási tippek, szókincsfejlesztő módszerek, angol szógyűjtemények, nyelvtanulási módszerek és még sok más érdekes, hasznos angoltanulással kapcsolatos információ vár rád, ha ellátogatsz az oldalra.

Online szótárak

Online szótárak

Rengeteg ingyenes szótárat találsz az interneten. Viszont nem találtunk olyat amely egyszerűen lehetővé teszi a szótárak javítását bárki által, és egyszerű a keresés is benne. Az oldalt Lutischán Ferenc készítette hobbiból. Sok segítséget nyújtott Máriáss Mihály aki nélkül talán el sem indítottam volna ezt az oldalt. Köszönet illet sok más embert, akik a szótárakban javítgattak, ötleteket adtak.

Tuti menü